• Storskar
  • 3
  • 2
  • 4
  • 1

Upplev Vaxholm - en cityguide till skärgårdens huvudstad

svdanlenfidenoes

Hotell, B&B, stugor och camping i Vaxholm

ljungs-husnorrhamnen-vster-1web

Vill du uppleva sol och bad med ljusa sommarnätter eller se hur Vaxholms Kastell lyser upp en vacker höstkväll? I Vaxholm bor du bra året om.

Via länkarna till vänster hittar du länkar till hotell, B&B, vandrarhem, stugor och camping.

WhatsUp?

Avkopplande skärgårdsweekend på Waxholms Hotell

Koppla av i rofylld skärgårdsmiljö och njut av god mat och klassisk atmosfär. I vårt förmånliga Skärgårdspaket ingår trerätters middag, boende och frukost.

Boka Skärgårdspaket »

Det finns många besökare som blir inspirerade av skärgårdens huvudstad och vill flytta till Vaxholm. I fastighetsmäklarnas och bankernas skyltfönster visas det aktuella utbudet av villor och bostadsrätter. Ta färjan över till Rindö och Rindö Hamn och titta på det gamla kasernområdet som byggs om till ett helt nytt bostadsområde. Söker du bostad i Vaxholm?

Visste du det här om Vaxholm?

Vaxholm har runt 11 000 invånare och kommunen består av cirka 60 öar inklusive det natursköna Bogesundslandet. Det bor folk på 57 av dessa öar, flest invånare har de tre största - Vaxön, Resarö och Rindö.

Vaxholm tar emot över en miljon besökare per år, de flesta kommer under sommarhalvåret. Drygt 200 000 personer stiger på och av Waxholmsbolagets båtar i Vaxholm.

Upplev Vaxholm Boende

Handelsbanken

Vi utökar vår service. Som privatkund kan du sätta in och ta ut sedlar och mynt. Välkommen in!

Waxholms Hotell

Waxholms Hotell - nära - året runt. Se våra weekendpriser.