• Storskar
  • 3
  • 2
  • 4
  • 1

Upplev Vaxholm - en cityguide till skärgårdens huvudstad

svdanlenfidenoes

Skout är en helhetsleverantör inom inredning i form av butik, byrå & inspiration.

Belägen mitt i Vaxholm hittar du skärgårdens största cocktail av personliga möbler och verk. Skout är en inspirerande butik med väl utvald inredning. Allt i en välutförd balans mellan bevarat, vintage & modernt nytt.
Kärleken till gedigna material, återbruk & skapande lyser igenom varje verk. Du hittar även personliga beställningsjobb inom fin- snickeri/ smide ifrån lokala talanger. De utför också uppdrag inom inredningsstyling.

Julnyhet

Vi erbjuder snittblommor och kransar - bra blommor till bra priser. Vårt hållbarhetstänk finns närvarande och vi kommer göra kransar med tydliga budskap. Bland annat ett kransarrangemang som man till våren kan sätta ut som ett insektsbo. Dvs det är inte bara en säsongsbetonad konsumtion utan även återanvändning och då ett medel att hjälpa naturen på traven med.

Båda trädgårdsarkitekterna är lokala:

Nicky English, Vaxholm (Grubby Gardens- www.grubbygardens.se/)

Camilla Assarsson Carling, Åkersberga

Vi lanserar detta på julmarknaden på söndag den 2a Dec och därefter kommer de finnas i butiken tors-söndag hela december.

 

Vaxholm Cykeluthyrning (stängt för säsongen)

Detta är det bästa sättet att uppleva staden; att hyra cykel i Vaxholm! Det är flexibelt, naturnära men framför allt så gör du miljön en tjänst. De tillhandahåller alla storlekar. Du kan även få kartor och förslag på cykelturer samt det viktigaste platserna att besöka.

ÖPPET Butiken 

Tis-Fre 11 30 - 17 00

Lör-Sön 11-16

Adress: Rådhusgatan 26 185 32 Vaxholm

Kontakt: Mobil 0704 92 33 36

Hemsida: www.skout.se

 

Uppleva