• Storskar
  • 3
  • 2
  • 4
  • 1
svdanlenfidenoes

Mats i Köket

Middagslådor - 100 kr/port -  leverans till dörren

Boka på: matsikoket@telia.com

100kr/port till Swishnr: 123 226 16 00 Food for every mood AB

Före kl 20 kvällen innan, ange namn, gata och nr samt telefonummer

Leverans till dörren från strax innan kl 16 till strax efter 17

Hälsningar Mats & Marie

Mats 070-790 33 40

Med reservation för ändringar

 

Meny Vecka 10 

Mån 8 mars: Gulaschgryta med saltgurka och gräddfil, kokt potatis

Vegetarisk gryta med rostad paprika, smörbönor och ugnsbakad färskost

 

Tis 9 mars: Viltskavsgryta med bacon, champinjoner och rotfruktsmash, gelé

Veg: Kronärtskocksfritata med Ceasarsallad

 

Ons 10 mars: Pannbiff med ugnsbakad lök, persiljesmör och skysås

Vegetariska linsbiffar med ugnsbakad lök, persiljesmör och skysås

 

Tors 11 mars: Örtad kolja “Puttanesca”, oliv, kapris, lök, tomat med grönsaksris

Veg: Canneloni“Puttanesca” med färsk spenat och mozzarella

 

Fre 12 mars: Fransk krispig kycklingfilé med rostad vitlöksmayo, bakad tomat och klyftpotatis

Veg: Spicy smördegsknyten med ostronskivling, vegofärs, rostad vitlöksmayo, bakad tomat och klyftpotatis

Vinförslag fredag middag:

Några röda:

Château de Pierreux 2019, Brouilly, Beaujolais, Frankrike, nr 2293, ca 130kr

Maison Louis Max Coteaux Bourguignons 2018, Bourgogne, Frankrike, nr2536, ca 110kr

Vitt som passar bra till både kyckling och veg:

Bourgogne Blanc Jurassique 2018, J.M. Brocard, Bourgogne, Frankrike, nr5688, ca 120kr

Tillval, förrätt och dessert fredag 12 mars,

Beställ på mail senast torsdag 11 mars, kl 20.

Toppa fredagsmiddagen med veckans Mood Food

Lite före:

Gratinerad chevre på hembakt valnötsbröd, liten sallad

75kr/port

Till kaffet

Chokladtarte med apelsingrädde

50kr/port

Beställning tillval, på mail, ange förrätt, dessert eller båda, matsikoket@telia.com, senast torsdag kväll 20.00

Swishnr: 123 226 16 00 Food For Every Mood AB