Mats i Köket
Middagslådor - 100 kr/port - leverans till dörren
Boka på: matsikoket@telia.com
100kr/port till Swishnr: 123 226 16 00 Food for every mood AB
Före kl 20 kvällen innan, ange namn, gata och nr samt telefonummer
Leverans till dörren från strax innan kl 16 till strax efter 17
Hälsningar Mats & Marie
Mats 070-790 33 40
Med reservation för ändringar
Meny Vecka 10
Mån 8 mars: Gulaschgryta med saltgurka och gräddfil, kokt potatis
Vegetarisk gryta med rostad paprika, smörbönor och ugnsbakad färskost
Tis 9 mars: Viltskavsgryta med bacon, champinjoner och rotfruktsmash, gelé
Veg: Kronärtskocksfritata med Ceasarsallad
Ons 10 mars: Pannbiff med ugnsbakad lök, persiljesmör och skysås
Vegetariska linsbiffar med ugnsbakad lök, persiljesmör och skysås
Tors 11 mars: Örtad kolja “Puttanesca”, oliv, kapris, lök, tomat med grönsaksris
Veg: Canneloni“Puttanesca” med färsk spenat och mozzarella
Fre 12 mars: Fransk krispig kycklingfilé med rostad vitlöksmayo, bakad tomat och klyftpotatis
Veg: Spicy smördegsknyten med ostronskivling, vegofärs, rostad vitlöksmayo, bakad tomat och klyftpotatis
Vinförslag fredag middag:
Några röda:
Château de Pierreux 2019, Brouilly, Beaujolais, Frankrike, nr 2293, ca 130kr
Maison Louis Max Coteaux Bourguignons 2018, Bourgogne, Frankrike, nr2536, ca 110kr
Vitt som passar bra till både kyckling och veg:
Bourgogne Blanc Jurassique 2018, J.M. Brocard, Bourgogne, Frankrike, nr5688, ca 120kr
Tillval, förrätt och dessert fredag 12 mars,
Beställ på mail senast torsdag 11 mars, kl 20.
Toppa fredagsmiddagen med veckans Mood Food
Lite före:
Gratinerad chevre på hembakt valnötsbröd, liten sallad
75kr/port
Till kaffet
Chokladtarte med apelsingrädde
50kr/port
Beställning tillval, på mail, ange förrätt, dessert eller båda, matsikoket@telia.com, senast torsdag kväll 20.00
Swishnr: 123 226 16 00 Food For Every Mood AB