• Storskar
  • 3
  • 2
  • 4
  • 1
svdanlenfidenoes

Upplev Vaxholm året om

MAJ

3-5/5 Löpning för själen - Helg med Markus Torgeby & Robert Kronberg


26/5 Mors Dag kom och fira mamma i vår klassiska matsal.

 

JUNI
6/6   Nationaldagen - Dagen firas traditionsenligt i Matsalen med specialkomponerad meny

9/6 Kalle Kulas Pannkaksrestaurang öppnar på Lilla Strand mellan 13:00-16:00

Möt författaren bakom Kalle Kula Pannkakskungen och lär dig att göra din egen pannkaksbulle

Fredrik Jonsson, känd från bland annat Sveriges Mästerkock och författare till barnboken "Kalle Kula Pannkakskungen" kommer tillsammans med barnen att lära ut sina välkända recept på pannkaksbulle samt signera sin bok 13:00-16:00

Vi bjuder alla barn på pannkaksbulle, saft och Mamma Rosas bullar!

Läs mer om Fredrik på FredrikMaster


12/6  Skärgårdsbåtens Dag, kom och njut av Skärgårdens vackra båtar på första parkett i Matsalen


14/6-15/6  Premiär för LIVEBAREN på Lilla Strand ( därefter artister vid pianot varje fredag & lördagkväll )

Under premiärhelgen kommer baren att gästas av C-M Carlsson som är en av Sveriges främsta pianoartister. C-M är känd för sin förmåga att fängsla publiken från första stund, och skapa en magisk stämning som gör att man aldrig vill att kvällen ska ta slut. C-M har genom åren medverkat som kapellmästare i ett flertal olika produktioner på SVT och TV4. C-M uppträder tillsammans med Wojtek Goral, en av Sveriges absolut bästa saxofonister.
Wojtek Goral kommer direkt ifrån Sanna Nilsens succéföreställning på Hamburger Börs. Genom åren har Wojtek Goral, samarbetat med en rad stora internationella artister som bla. Justin Timberlake, Michael Bublé, Ariana Grande och Stevie Wonder.


21/6  Midsommarafton
firas traditionellt med midsommarbuffée och meny i matsalen, avslappnad mat på bistro Lilla Strand. Kvällen avslutas i LIVEBAREN tillsammans med Christopher Stone Kärnsundm


22/6  Midsommardagsfest i LIVEBAREN
på Lilla Strand tillsammans med Christopher Stone Kärnsund

Christopher Stone Kärnsund är född med bluesen i blodet. Redan som fyraåring tog han sina första pianolektioner och har sedan dess spelat, sjungit och skrivit egen musik.

Christopher har en stor röst med mycket power och behärskar det mesta som det svänger om. Han älskar att underhålla och att han lyckas få med gästerna på noterna går det verkligen inte att ta miste på.

 

JULI

Under Juli håller LIVEBAREN öppet varje fredag & lördag


28-29 Juni                                      Trond Slyngstadli

Trond kan verkligen konsten att bygga upp en magisk stämning runt flygeln med sin blandade repertoar av pop, rock, schlager och tidlösa ballader.

5-6 Juli                                                                         Karin Westerberg, känd från Så ska det låta” har tidigare även setts i program som ”Stjärnor hos Babben” och ”Doobidoo”. Jag spelar allt ifrån klassiskt piano, visor, jazz, pop och soul. Men det är popmusiken från 1970-, 1980- och 1990-talet som ligger mig närmast om hjärtat, säger Karin.

12-13 Juli                                       Manne Sandström

En magisk musikupplevelse väntar varje gång Manne slår sig ner vid flygeln. När han tar ton i pianobaren sprider sig glädjen som en löpeld genom rummet och med sitt imponerande pianospel fångar han gästernas uppmärksamhet

 

19-20 Juli                                       Rickard Sigvardsson

Rickard kör ballader, hårdrock och allt där emellan. På sin musikaliska bana har han spelat i dansband och rockband samt skrivit egna låtar. Det tenderar ofta att bli en riktig partystämning så fort ”Sigge ”sätter sig bakom pianot.

 

26-27 Juli                                       Wilhelm Lindqvist

Wilhelm har sedan tidiga år i livet varit verksam som musiker, i såväl musikalproduktioner som i rockband. Bäst trivs Wilhelm dock vid pianot där fokus ligger på sången och uttrycket.

 

AUGUSTI

2-3 Augusti                                   George Coby

George är en genuin artist som hämtar sin inspiration från bland andra Miles Davis och Charlie Chaplin. Han har komponerat, arrangerat och producerat musik och medverkat både i radio och tv.
9-10 Augusti                                 C-M Carlsson Säsongsavslutning  för LIVEBAREN

24/8  Äventyrshelg med Aron Andersson
Kanske har du sett Aron Andersson i TV4:s program Vinnarskallar under våren? Nu har du chansen att, i ett litet sällskap, få möta och inspireras av Aron Anderssons fantastiska vinnarskalle och utmana dig själv både fysiskt och mentalt

Galleri Bland Kobbar & Skär

Marianne Stern ställer ut oljemålningar

Taxibåt och skärgårdsturer

Kontakta Waxholm Water Taxi Tel. +4670 600 61 00

Bröllop & Fest i Skärgården