• Storskar
  • 3
  • 2
  • 4
  • 1

catch-o-relax-1web

Catch & Relax

Välkommen ombord – ditt skärgårdsäventyr börjar här! Att fiska i Stockholms skärgård innebär mycket mer än bara själva fisket, det är en komplett naturupplevelse. Vi vill ge våra gäster en upplevelse som lever vidare, att ni ska få lära er lite mer om fisken och vad för metoder och utrustning som fungerar under olika omständigheter. Vi lägger det helt på er nivå och vi ser till att ni får den rätta utrustningen. Ta med personal, kunder, samarbetspartner, någon när och kär på en oförglömlig dag.

Förberedelserna börjar redan innan vi sticker ut. Vi går alltid igenom förkunskaper och önskemål, en bra förberedelse gagnar för en härlig dag på sjön.

Våra mycket kunniga och erfarna guider kommer vara med er hela dagen ombord på våra mycket trevliga båtar och ni kommer ta er till de bästa fiskeplatserna. Årstiden och hur kallt det är i vattnet är det som till största del styr vad som fiskas. Generellt fiskar vi gädda, abborre och gös under den varmare perioden och havsöring och gädda under den kallare. Metoder är spinn- och flugfiske, vertikal jigging och jerk fiske och vi kan köra olika metoder under samma tur.

Vi har all tänkbar utrusning med oss så du behöver bara se till att du är bekvämt klädd och bra om fötterna,under den kallare delen av året är det viktigt att ha varmt om fötterna. Du får flytvästar och om det för säsongen behövs även flytoverall. Riklig picknickkorg med kalla och varma drycker, fikabröd och lite tilltugg. Möjlighet förtrevlig lunch ombord finns alltid eller så väljs en trevlig matplats utifrån väder och vind just den dagen. Skulle vädret vara så att vi känner för det, så besöker vi en trevlig skärgårdskrog.

Förslag på arrangemang vi kan hjälpa dig med är: Företagsfiske - After Work Fishing - Flugfiskeutbildning - Flytringsfiske -Familjefiske -Kompisfiske - Drop In Fiske - Flugfiske för 2 från båt

Vi ser framemot att ta hand om er för att uppleva fiske och skärgård och ge oss ut på ett spännande äventyr tillsammans!

Kontakt: Tel.               08-544 913 20       

               E-post. info@catchrelax.se

Hemsida: www.catchrelax.se